Muralpixel W

Révay Beke Ildikó vagyok, a muralpixel megálmodója.

Abban hiszek, hogy a részletek alkotják az egészet és a harmónia adja az egységet! Ezt igyekszem megteremteni a mindennapjaimban és a munkámban is.

Eddigi életem során számos területen dolgoztam a vendéglátástól a szállodaiparon keresztül a médiáig. Most már azt csinálom, amiben a leginkább hiszek és a legjobban szeretek. Mertem nagyot lépni, létrehozni valami olyat, amiről azt gondolom, páratlan. Bátornak tűnhet ezt leírni, de mennyire merész dolog, amikor azt az életet éljük, amit elképzeltünk magunknak és azt teremtjük meg, ami a fantáziánkban kelt életre.

Így született a muralpixel is.

 

M , mint merész

P, mint páratlan  . . . . pont, mint Te! Csak egy  van belőle!

 

Az elmúlt években lakberendezéssel foglalkoztam. Míg a férjem társasházakat épít, én megálmodom bennük az otthonokat. Pont olyanokat, amikről  úgy gondolom, a legteljesebb harmóniát teremtik a bennük élőknek, a harmónia pedig tényleg a részletekben rejlik.

Ezer szín, forma, minta és anyag létezik, mégis mindezek együtt kiadhatnak egy egészet, egy igazán személyre szóló képet. Egy páratlan dekorációt, ami keretbe foglal egy hangulatot, ad egy benyomást, idéz egy emléket, és teremt egy otthont.

 

Unikális, egyedi, egyszeri és megunhatatlan. Erre törekszem, amikor dolgozom.